Nötgodis

69 kr

I lager

Kategori:

Beskrivning

Ett belöningsgodis enbart baserat på nötkött. Vainu Nötgodis innehåller 100% nötkött och kommer i små runda spröda bitar. Bitarna är enkla att bryta ner till mindre bitar, till mindre hundar eller om man vill belöna fler gånger. Smidigt att ha med i fickan då hela bitar knappt smular eller luktar. Vainu nötgodis är framtaget av MUSH och kommer i 150g påsar. Påsarna är återförslutnings bara vilket gör att godiset har lång hållbarhet – om inte din hund hinner äta upp det förstås!

För er som inte är bekanta med MUSH så tar de fram både godis och foder utav naturliga råvaror och art anpassat. Mumsigt, spröda och nyttiga. Vainu nötgodis innehåller varken några tillsatser, mögel skyddsmedel utan är bara gjort på 100% nötkött. Köttet har sedan varsamt ugnstorkats. Tips! Dela godiset i mindre bitar, sprid ut på en gräs matta, göm eller gräv ner så får hunden jobba lite med nosen. Det är även bra att ge olika typer av ben och godis för att doft och smak- berikning. Godiset är ett måste att ha hemma!

Innehåller inget tillsatt socker, smakförstärkare, konserveringsmedel eller annat som kan vara skadligt för hunden. Ha ALLTID uppsikt över din hund när den äter och ta bort benet om det finns risk för hunden att svälja hela bitar. Hunden ska även ha tillgång till färskt vatten.