Mandala skål

249 kr

Endast 1 kvar i lager

Kategori:

Beskrivning

Om produkten:

Här kommer den populära Mandala skål i färgen Blå.

Skålen är ca 20,5 cm i diameter och höjd mellan 1,5 – 2,5 cm. Den finns i fem olika färger mossgrön, blå, rosa, gul och lila.

Skålen är tillverkad av SodaPup som är välkända att göra hållbara och bra produkter.

Fördelar med Slowfeeders:

  1. Förhindrar hetsätning: Många husdjur äter för snabbt, vilket kan leda till uppblåsthet, kvävning och matsmältningsproblem. En slowfeeder hjälper till att bromsa ätandet och minskar risken för dessa problem.
  2. Främjar bättre matsmältning: Genom att tvinga ditt husdjur att äta långsammare, ger slowfeedern matsmältningssystemet mer tid att bearbeta maten ordentligt. Detta kan minska risken för magbesvär och förbättra näringsupptaget.
  3. Mental stimulans: Slowfeeders kommer ofta i olika former och mönster som utmanar ditt husdjurs intellekt och håller dem engagerade under måltiden. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för husdjur som lätt blir uttråkade.
  4. Berikning. Stimulerar naturliga ätbeteenden.

Hur fungerar en Slowfeeder?

En slowfeeder har ett speciellt utformat mönster med upphöjningar och hinder som förhindrar ditt husdjur från att ta stora tuggor av mat på en gång. Det finns olika typer av slowfeeders som passar både torr- och våtfoder, och de kommer i olika storlekar och material för att passa alla typer av husdjur.

Välj rätt Slowfeeder för din hund eller katt.

När du väljer en slowfeeder, tänk på följande faktorer:

  • Storlek: Välj en feeder som passar storleken på ditt husdjur och mängden mat de vanligtvis äter.
  • Material: Slowfeeders finns i plast, silikon, keramik och rostfritt stål. Välj ett material som är säkert och hållbart.
  • Design: Välj en design som passar ditt husdjurs ätbeteende och behov. Det finns enklare modeller för nybörjare och mer komplexa för husdjur som behöver extra stimulans.

Sammanfattning

Slowfeeders är ett utmärkt tillbehör för att förbättra din fyrbenta väns matupplevelse. Genom att bromsa ätandet främjar de bättre matsmältning, viktkontroll och mental stimulans. Utforska vårt breda utbud av slowfeeders och hitta den perfekta lösningen för ditt husdjurs behov!

Ge din älskling en hälsosammare och mer njutbar måltid med en slowfeeder idag!

Ytterligare information

Färger

Blå, Gul, Rosa, Grön