Beef toast

109 kr

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

Beef toast består av nötkött inlindat i nöt skinn. Producerad och framtagen i Finland av RAUH som gör tuggben av högsta kvalite. RAUH gör endast tuggben av hög kvalite, både smakmässigt och av de allra bästa råvarorna. Beef toast passar bra till den medelstora- större hunden. Beef toasten är ca 21 cm lång. Den platta formen underlättar början på tuggandet. Nötskinnet från RAUH har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan, vilket företaget är väldigt stolta över!

Genom att regelbundet ge ben och tugg får hunden möjlighet till att krossa, gnaga, slita och dra loss kött och päls med tänderna. Detta förgyller hundens livskvalité och stimulerar hunden att utföra naturliga beteenden. Ben är också en naturlig tandborste och tar bort smuts från tänderna. Förutom den stimulin som bara ett tuggben ger kan du även låta hunden arbeta för sitt ben genom att gömma den, sprida ut det eller gräva ner den. Det är även bra att ge olika typer av ben och godis för att doft och smak- berikning.

RAUH belly toast flisa innehåller inget tillsatt socker, smak förstärkare, konserveringsmedel eller annat som kan vara skadligt för hunden. Ha ALLTID uppsikt över din hund när den äter och ta bort benet om det finns risk för hunden att svälja hela bitar. Hunden ska även ha tillgång till färskt vatten.